Skip to main content

Concertverhuur

Concertverhuur kijk ook op www.andriessenconcert.nl

U kunt bij ons een piano of vleugel per dag(deel) huren voor bijvoorbeeld een concert of cd-opnames. Speciaal voor authentieke uitvoeringen en opnames hebben wij een bijzondere collectie historische instrumenten van na 1850. Stel dat u de Petit Messe Solennelle van Rossini gaat uitvoeren, dan kunt u daarvoor onze Pleyel concertvleugel uit 1865 in combinatie huren met het Debain drukwind harmonium uit 1867. Onze collectie vindt u onder de tab CONCERTVERHUUR. De huurprijs is afhankelijk van het instrument, de huurperiode en het transport. Neemt u van tevoren contact met ons op over de beschikbaarheid van het door u gekozen instrument. Graag maken wij dan voor u een passende offerte.

Kijk ook op de website www.andriessenconcert.nl voor meer informatie en onze eigen concertagenda voor de concerten in onze winkel in 2023

HUURINSTRUMENTEN | langere termijn

Ook voor het huren van een piano voor een langere periode kunt u bij ons terecht. Onder de tab HUURINSTRUMENTEN LANGERE TERMIJN vindt u de instrumenten die wij momenteel verhuren. U betaalt bij aanvang zes maanden huur en de transportkosten (heen/terug). Daarna betaalt u de huurprijs per maand. Na één jaar kunt u de piano kopen voor het bedrag dat wij met u afspreken aan het begin van de huurperiode. Wij trekken dan één jaar betaalde huur en de transportkosten van de koopprijs af. Natuurlijk kunt u ook besluiten de piano door te blijven huren.

*Prijswijzigingen voorbehouden